search
This is an example of a HTML caption with a link.
 
Slagbomen
Slagbomen worden toegepast voor het gecontroleerd afsluiten van een locatie. De industriŽle slagbomen van Thole staan bekend om haar degelijkheid en betrouwbaarheid.
Bollards
Bollards worden toegepast bij afsluitingen die frequent gebruikt worden, zoals in voor autoverkeer gedeeltelijk gesloten wegen, bijvoorbeeld stadscentra en sluiproutes.
TholeGates
Daar waar gecontroleerde toegang van groot belang is, is de Tholegate een unieke oplossing. Hierbij valt te denken aan het afsluiten van gebouwen, garages en terreinen.
Drempels
Bij Thole Access Systems staat techniek volledig in dienst van veiligheid, zekerheid en gastvrijheid. Wij werken uitsluitend met complete en pasklare oplossingen voor gecontroleerde toegang van zowel gebouwen en afdelingen als gehele stad.
Service en montage
Thole is wat betreft toegangscontrole een echte specialist. Door de tientallen jaren ervaring van; zelf productie zelf plaatsing en het zelf onderhoud plegen aan de installaties door zeer gekwalificeerd en ervaren personeel.
Slagbomen
Bollards
TholeGates
Drempels
Service en montage
Welkom bij Thole Access Systems B.V
Thole Access Systems B.V. is een ISO9001:2008 gecertificeerd bedrijf en reeds sinds de jaren zestig producent van afsluitbomen voor parkeerterreinen, beweegbare bruggen en tunnels in binnen- en buitenland. Naast de zeer degelijke slagbomen ontwikkelt, produceert, levert en onderhoud Thole bollards, TholeGates (speedgates), drempels, zuilen en alle producten/techniek die nodig is om toegangscontrole mogelijk te maken.
Thole en VOBB
Thole is één van de weinige fabrikanten die afsluitbomen maakt volledig conform de eisen van de VOBB (Voorschriften voor Ontwerp Beweegbare Bruggen).

Tot onze voornaamste opdrachtgevers voor deze afsluitbomen behoren overheidsinstellingen, gemeentes en provincies in binnen- en buitenland.
Thole Producten
Een overzicht van alle producten en de verschillende benamingen: slagbomen, slagboom, afsluitbomen, draaibomen, bollards, inzinkbare palen, speedgates, automatisch snelvouwhek , tholegates, drempels, roadblockers, zuilen, service en onderhoud, toegangssystemen, detectielussen.
STORING?
Storingsmelding online

Bel: 053 42 85 700
 

Mail: service@thole.com
ISO 9001:2008
 
Thole Access Systems
 Thole Access Systems B.V. is lid van de Koninklijke Metaalunie
VCA gecertificeerd
 
Thole
Nieuws
Bedrijfsgegevens
Over Thole
Vacatures
Voorwaarden
Producten
Slagbomen
Bollards
TholeGates
Drempels
Ramblocker
Zuilen
Toegangscontrole
Service&montage
Downloads
Downloads
Links
Thole links
Contact
NAW Thole
Uw route
Website
Thole
Login
Privacybeleid
Voorwaarden
Sitemap
Thole Access Systems B.V.

Petroleumhavenstraat 1-3
7553 GS Hengelo (Ov)
Nederland

Tel.: +31 53 4285700
Fax: +31 53 4285710

info@thole.com

©2007-2017 Thole All rights reserved. Designed by Thole
Bijgewerkt op: 16:03 2016-12-02 Versie 2.4.131122
Pagina generatie tijd: 0.082
Content
Uw gegevens
Naam *
E-mail *
Telefoon *
Uw bericht *
Uw interesse
 Slagbomen     Bollards     TholeGates
 Thresholds     Ramblocker     Zuilen
 Toegangscontrole     Service en montage     Algemeen
Contact
 Telefoon  E-mail