Thole Camping

Camping slagboom

Dat de toegangssystemen van Thole weer en wind, ijs, kou, regen en zon goed doorstaan, mag geen wonder heten. Wij werken uitsluitend met complete en pasklare oplossingen voor gecontroleerde toegang van zowel gebouwen en afdelingen als gehele stadskernen en afzonderlijke terreinen. De betrouwbaarheid van onze complete en pasklare oplossingen wordt door onze Scandinavische relaties onderschreven. Jaren lange ervaring met het Scandinavische onbehaaglijke klimaat hebben aangetoond dat Thole toegangscontrolesystemen onder alle omstandigheden gewoon hun werk doen.

Wat veel mensen alleen niet weten, is dat onze slagbomen ook heel betaalbaar zijn. Ook voor kleinere ondernemingen zijn Thole toegangssystemen haalbaar. Vooral campings en bungalowparken hebben baat bij een goed functionerende slagboom. De keuze voor goedkope toegangscontrole die om de haverklap defect is, hoeft dus niet meer.

Met een toegangscontrole systeem heeft u de mogelijkheid om personen of voertuigen selectief en gecontroleerd toegang te verlenen. Dit soort systemen worden vaak uit veiligheidsoverwegingen toegepast, te denken valt aan toegangscontrole bij parkeerplaatsen of de toegang van het kampeerterrein. Naast veiligheid levert een dergelijk toegangssysteem andere voordelen, zo wordt overlast van te veel voertuigen op een terrein voorkomen.

Op www.thole.com/camping vindt u informatie over de verschillende slagbomen en de mogelijkheden. Voor vragen over onze producten of voor een directe offerte kunt u ons te allen tijde bellen op: +31 (0)53 428 57 00