Nieuwe huisstijl

Thole Access Systems heeft een nieuwe uitstraling! Onze huisstijl heeft een mooie opfrisbeurt gekregen.

Thole begon in 1896 als constructiewerkplaats en stoomsmederij onder leiding van J.H. Thole. Vandaag de dag is Thole uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op het gebied van toegangssystemen. Sinds 1896 is er veel veranderd. Bij Thole vonden wij het daarom tijd voor een nieuwe uitstraling.

De herkenbare kleuren van Thole zijn gebleven, maar zoals u ziet is het logo drastisch veranderd. Het nieuwe logo is robuust, iets wat u terug kunt zien in de toegangssystemen van Thole. Is er iets hetzelfde gebleven? Het antwoord is ja! De kwaliteit en betrouwbaarheid van de Thole toegangssystemen. De innovatieve toegangssystemen van Thole zijn ontwikkeld op basis van vele jaren ervaring. Deze ervaring en de bestaande kennis en kunde vormen de degelijke fundamenten onder het huidige systemen. Net als de toegangssystemen van Thole herbergt de nieuwe eigentijdse huisstijl de fundamenten van onze jaren lange ervaring. De huisstijl wordt vanaf heden gebruikt in al onze uitingen.

Door de nieuwe huisstijl heeft de website ook een nieuwe uitstraling gekregen. Wilt u meer weten over onze vernieuwde website lees snel hier verder.