Nieuwe website

Waarschijnlijk heeft het u al gezien, Thole Access Systems heeft een nieuwe uitstraling. Bij deze nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe website. De website heeft een grote metamorfose doorstaan en is op veel manieren verbeterd. De nieuwe huisstijl is toegepast op de gehele website. Dit is onder andere terug te zien in de gebruikte kleuren, vormen en foto’s. Meer over de huisstijl? Lees hier verder.

Op deze nieuwe website is onze transparante manier van werken vertaald in een duidelijke en overzichtelijke website structuur.  Zo is voor elke Thole productgroep een overzichtelijke productcategorie-pagina ontwikkeld waar u een duidelijk beeld krijgt van de mogelijkheden en het assortiment van Thole. Alle producten en toebehoren kunt u gemakkelijk en overzichtelijk terug vinden in het menu van de website.

De website van Thole is getransformeerd tot een eigentijdse website. Het oerdegelijke en betrouwbare karakter van de Thole website is onveranderd.