Thole Camping

Camping

Degelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid; daar gaat het om bij een slagboom van Thole. Alle componenten zijn langdurig getest in verschillende situaties, nat en droog, koud en warm. De Thole slagbomen doorstaan deze beproevingen met vlag en wimpel zodat ze ook voor u onder alle omstandigheden werkzaam blijven.

Wij werken uitsluitend met complete en pasklare oplossingen voor gecontroleerde toegang van zowel gebouwen en afdelingen als gehele stadskernen en afzonderlijke terreinen. De betrouwbaarheid van onze complete en pasklare oplossingen wordt door onze Scandinavische relaties onderschreven.

Campings en bungalowparken

De Thole toegangssystemen zijn ook voor kleinere ondernemingen haalbaar. Vooral campings en bungalowparken hebben baat bij een goed functionerende slagboom. De keuze voor goedkope toegangscontrole die om de haverklap defect is, hoeft dus niet meer. Wat veel mensen alleen niet weten, is dat onze slagbomen ook heel betaalbaar zijn.

Een goede beheersing van de infrastructuur op een camping of bungalowpark is van groot belang. Met een toegangscontrole systeem heeft u de mogelijkheid om personen of voertuigen selectief en gecontroleerd toegang te verlenen. Dit soort systemen worden vaak uit veiligheidsoverwegingen toegepast, te denken valt aan toegangscontrole bij parkeerplaatsen of de toegang van het kampeerterrein. Naast veiligheid levert een dergelijk toegangssysteem andere voordelen, zo wordt overlast van te veel voertuigen op een terrein voorkomen. Tevens wordt het terrein afgeschermd tegen ongenode gasten waardoor het gevoel voor veiligheid van uw gasten toeneemt.

Thole slagbomen

De range slagbomen begint met het type Junior. Deze lichte uitvoering kan een wegdeel tot 4 meter breed afsluiten. De types I tot en met IV zijn zeer robuust te noemen. Zodoende zetten Rijkswaterstaat en haar Europese equivalenten deze slagbomen ook reeds sinds jaar en dag in bij bruggen en tunnels.

De slagboom Junior 2 is dé best passende oplossing voor de beveiliging van campings en bungalowparken.

Slagboom type junior 2

Het type junior 2 afsluitboom is speciaal ontwikkeld voor parkeerterreinen waar een snelle, degelijke en scherp geprijsde installatie gewenst is. Hij is leverbaar met een ronde of rechthoekige mast tot maximaal 5 meter. Verder kan deze installatie volledig naar eigen wens worden geconfigureerd.

Van besturing met drukknop tot een volledig PLC gestuurde automaat. Of aangevuld met één van de vele opties en/of toegangscontrolesystemen. Wij bieden altijd de beste oplossing voor uw toepassing.

De voordelen van een Thole slagboom:

  • Degelijkheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.
  • De slagbomen blijven onder alle omstandigheden werkzaam.
  • Thole Access Systems B.V. is sinds 2017 ISO9001:2015 gecertificeerd.
  • Complete en pasklare oplossingen.
  • Toegangssystemen zijn ontwikkeld op basis van vele jaren ervaring.
  • Elk systeem wordt feilloos en 100% werkend opgeleverd.
  • Een elektromechanische slagboom voor intensief gebruik.
  • Grote openingssnelheid (elektronisch te selecteren) circa 3 seconden voor 5m.
  • Het serviceteam van Thole heeft een landelijke dekking en een snelle responstijd.

Voor vragen over onze producten of voor een directe offerte kunt u ons te allen tijde bellen op:
+31 (0)53 4285700