Over ons

Bij Thole Slangbomen B.V. staat techniek volledig in dienst van veiligheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij werken uitsluitend met complete en pasklare oplossingen voor gecontroleerde toegang van zowel gebouwen en afdelingen als gehele stadskernen en afzonderlijke terreinen.

Tot de opdrachtgevers van Thole behoren onder meer projectontwikkelaars, banken, overheidsinstellingen, (gemeentelijke) beheerders van winkelgebieden, industrie- en parkeerterreinen en particulieren. Onze specialisatie is het toepassen van slagbomen bij bruggen, tunnels en op snelwegen. Ook zijn producten van Thole te vinden in en om autoluwe binnensteden, parkeergarages, bedrijfspanden, camping- en overige terreinen.

Innovatie

Onze toegangsconcepten worden ontwikkeld op basis van vele jaren ervaring. Al in 1950 leverde de toenmalige Machinefabriek Thole, slagbomen aan Rijkswaterstaat. In de tientallen jaren daarna werden vakmanschap en expertise verder uitgebouwd en verfijnd, vooral op het gebied van afsluitsystemen. Die bestaande kennis en kunde vormden de degelijke fundamenten onder het huidige Thole, dat sinds 2004 actief is in de markt voor toegangsoplossingen.

Onze aanpak

Thole concepten worden gekenmerkt door hun turn-key karakter. Hoe compact of complex ook, elk project wordt afzonderlijk ontworpen, afgestemd, geproduceerd, gemonteerd, getest en gebruiksklaar opgeleverd. Vanzelfsprekend conform afgesproken planning en budgettaire voorwaarden.

Deze persoonlijke aanpak resulteert in maatwerk dat past als gegoten. Klant specifieke eisen en wensen vormen de basis. Een uitgekiende combinatie van standaard zelf ontwikkelde producten vormt een antwoord. Soepel handmatig te bedienen, degelijk mechanisch en betrouwbaar geautomatiseerd: de totaaloplossingen van Thole sluiten altijd aan op wat opdrachtgever en project verlangen. Dat kan variëren van een eenvoudige slagboom tot een hand gesmeed hekwerk en van een enkele bollard tot een geïntegreerd systeem met geavanceerde toegangscontrole.

Het doel van Thole is om elke specifieke klant een passende oplossing te bieden.

Internationaal

Thole is niet alleen succesvol actief op de Nederlandse markt. Wij werken ook nauw samen met onze vaste partners in onder meer België, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen en het Midden Oosten (Verenigde Arabische Emiraten).

Service

Optimale functionaliteit staat of valt met een grote mate van betrouwbaarheid. Elk systeem wordt feilloos en 100% werkend opgeleverd. Gaandeweg het gebruik, zeker wanneer dat intensief is, kan een technische storing voorkomen. In dat geval is het een veilig gevoel te weten dat de Thole servicemonteurs voor u aan een oplossing werken. Thole heeft binnen Nederland een landelijke dekking en een snelle responstijd.

Door regelmatig de technische staat van systemen te bewaken, blijft de betrouwbaarheid op hoog niveau. Via periodieke controles en onderhoud wordt eventuele slijtage tijdig ontdekt en kunnen intensief belaste componenten op tijd worden vervangen. Ook voor deze service, desgewenst vastgelegd in een servicecontract, staat Thole snel klaar.