TholeGate type Guide

De TholeGate type Guide is een snelvouwdeur met lage inbouwruimte, zodat de beschikbare (bouwkundige) hoogte van de doorgang optimaal benut kan worden. De TholeGate type Guide is opgebouwd uit twee zware staanders waaraan de hekvleugels zijn opgehangen, en waarin de aandrijvingen en besturing ondergebracht zijn.

 

 

Door de Thole opzet kan elke vleugel onafhankelijk bediend worden, hierdoor kan in specifieke gevallen een gate bespaard worden door per rijrichting een vleugel te besturen in plaats van per rijrichting een aparte gate te plaatsen.

Tevens kan Thole, in overleg, een klantspecifiek hekwerk produceren. De TholeGate kan voorzien worden van diverse besturingen, waarbij de drukknop bediende besturing de meest eenvoudige is en waarbij de volautomatische besturing (compleet met log-file van alle bewegingen – in verband met aansprakelijkheid), al dan niet met kaartlezer of kentekenherkenning, ondersteund met waarschuwingsseinen de meest uitgebreide uitvoering is.

Beveiliging

De TholeGate is standaard voorzien van 4 contactlijsten en fotocel sluitbeveiliging ter voorkoming van beknelling. De aandrijving is voorzien van een handremlichter zodat bij spanningsuitval het TholeGate geopend kan worden.


Technische gegevens

Afmetingen: Dagmaat tot 10 meter en een hoogte van 4,5 meter.
Staander: Stalen kokerprofiel, afmeting 350x280mm, wanddikte 6 mm.
Hekvleugels: Raamwerk van 60×2 mm, met een vulling van  35x2mm.
Aandrijving: De beide elektromechanische aandrijvingen  zijn voorzien van een kortsluitankermotor met  rem en handremlichter.  P= 0,18 kW,  U = 230/400V. n1 = 925 omw/min, n2 = 5,2 omw/min.
Bewegingstijd: De bewegingstijd isbij een dagmaat van  4 meter circa 3 seconden, deze bewegingstijd is indien gewenst aan te passen  door de frequentieomvormer bij te stellen.